Pay Per Click Management

Campanii Publicitate Pay Per Click (PPC)

Campaniile publicitare cu plata pe clic (PPC) au un impact instantaneu și conferă mărcii dvs. o acoperire și o expunere mult mai mari ca urmare a prezentei pe prima pagina pe principalele motoare de căutare.

Strategiile noastre de campanie sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor clienților noștri și condițiilor lor de piață. Furnizăm servicii actualizate, cu plată per clic, care includ: Anunțuri plătite pentru căutare, publicitate video, anunțuri grafice, remarketing PPC și publicitate pe rețele sociale.

Oferim rezultate care ajută clienții noștri să își atingă obiectivele de afaceri. Administrăm conturile clienților noștri zilnic și monitorizăm prețurile și bugetele pentru a ne asigura că maximizează rentabilitatea investiției.

Rezultatele noastre speciale se datorează abordării complexe și adaptate, care include o cunoaștere detaliată a afacerii și aspirațiilor clienților noștri pentru publicitatea platita (Pay Per Click), precum și o revizuire a opțiunilor cu o listă prioritară de activități recomandate.

Publicitate plătită în căutare

Câștigați o rentabilitate a investiției pozitive prin publicitatea plătita in motoare de căutare. Cheltuiți bani cu înțelepciune și folosiți cea mai vizibilă și rentabilă formă de publicitate.

Remarketing PPC

Transformați "potențialii clienți" valoroși în "clienți fideli". Vă ajutăm să reangajați utilizatorii care și-au exprimat interesul, dezvoltând o strategie care să răspundă tuturor nevoilor dvs.

Publicitate pe Reţele Sociale

Indeplinește necesitatea de a genera gradul de conștientizare cu privire la marca, produsul sau serviciul dvs.. Vom dezvolta o strategie de publicitate pe rețelele sociale care să vizeze îndeplinirea indicatorilor cheie de performanță și a obiectivelor dvs.

Publicitate Display

Oferim strategii individuale de marketing pentru afișare pentru a crește expunerea mărcii, implicarea și conversiile. Administrăm cu succes atât campaniile de răspuns direct, cât și campaniile de promovare a mărcii.

Publicitate Video

Vă ajutăm să obțineți avantajul competitiv prin crearea si administrarea optimă de anunțuri video care vor spori prezența mărcii dvs.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare pe Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn si alte platforme.

+

Campanii PPC

+

Publicitate plătită în căutare

+

Proiecte de publicitate video

+

Proiecte de publicitate display

+

Proiecte Remarketing PPC

+

Proiecte publicitate pe Retele Sociale

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Să vă ajutăm să creșteți afacerea dvs. online și să o dezvoltați cu pasiune.

Contactați-ne astăzi și obțineți profituri maxime din investițiile dvs.