Web Design Services

Optimizarea Ratei de Conversie

Optimizarea ratei de conversie (ORC) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului și clienții actuali. ORC contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clic (click-through) și a altor obiective, fără a mări cantitatea de trafic care vine pe site-ul dvs..

Rezultatele ratei de conversie influențează şi randamentul investiţiei ROI din fiecare sursă de trafic și din campania pe care o desfășurați astfel încât cu cât este mai mare rata de conversie, cu atât va fi mai bună rentabilitatea investiției.

ORC îmbunătățește aproape orice alt aspect al marketingului digital prin creșterea valorii site-ului dvs. pentru fiecare vizitator. Îmbunătățirile permanente din cadrul ORC și informațiile obţinute pot fi o bancă de cunoștințe de bune practici utile pentru afacerea dvs..

Tehnici ORC

Analiză şi testare

Website cu ROI mai bun

Considerăm că o comunicare eficientă la începutul colaborării ne permite să creăm o "cale de testare" care să ofere obiective de măsurare specifice pentru venituri, loialitatea clienților și creșterea totală a cotei de piață.

Effective Copyrighting

Suntem orientați spre atingerea unor obiective durabile prin cercetare continuă, dezvoltare ambițioasă, testare riguroasă și raportare meticuloasă. Vom analiza în detaliu modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web şi dezvoltăm strategii pentru creșterea gradului de angajare și a ratei de conversie a clienților.

Vă ajutăm să faceți ca vizitatorii să obţină ceea ce vă doriți pe site-ul dvs., echipa noastră este gata să vă ajute la optimizarea site-ului dvs. și să imbunătăţească ratele de conversie, oferind o strategie ORC de succes pe termen lung pentru afacerea dvs.

+

Optimizarea ratei de conversie (ORC)

+

Actualizare Design

+

Website Redesign

+

Analiză şi testare

+

Redesign Website Usability

+

Adăugare Social Sharing

Folosim cele mai noi tehnologii din industrie pentru colectarea și vizualizarea datelor pentru a lua cele mai rapide și mai eficiente decizii.

Utilizăm toate informațiile oferite de tehnicile ORC până când determinăm combinația care produce cea mai mare rată de conversie.

Vom testa și îmbunătăți în mod constant aspectele site-ului dvs. web, verificând (și re-verificând) ce funcționează și ce nu are pentru a transforma mai mulți vizitatori în clienți convertiți.

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Să vă ajutăm să creșteți afacerea dvs. online și să o dezvoltați cu pasiune

Lucrați pentru bani în timp ce faceți banii să lucreze pentru dvs.! Investiți bugetul dvs. de marketing utilizand strategia ORC potrivită și obțineți o rentabilitate bună a investiției dvs.