Prețuri Pachete Servicii Marketing Digital

GROWeb SEO

499lei

* preț orientativ
* plata lunară

Cercetare cuvinte cheie / Strategie

Unul dintre elementele SEO cele mai importante este reprezentat de cuvintele cheie. Permiteți echipei noastre să determine cea mai bună strategie pentru toate activitățile de construire a legăturilor dvs. pentru a crește clasarea site-ului dvs. in rezultatele din motoarele de căutare și traficul organic.

Raport Activitate / Clasament SEO

Oferim un raport detaliat al evaluării performanței site-ului dvs. web, precum și date despre traficul dvs., cuvinte cheie de referință de top și o explicație completă a prezenței site-ului dvs. in rezultatele motoarelor de căutare.

Optimizare SEO On Page

Echipa noastră este pregătită să implementeze soluții pentru a vă îmbunătăți pozitia in clasamentul rezultatelor din căutari și pentru a vă îmbunătăți performanța.

Generare si transmitere Sitemap XML

Echipa noastră este pregătită să implementeze soluții pentru a vă îmbunătăți pozitia in clasamentul rezultatelor din căutari și pentru a vă îmbunătăți performanța.

Webmaster Tool Management

Analiza si monitorizare

Link Building & Conţinut

O parte esențială a oricărei strategii SEO de succes este să construim profilul dvs. de legături interne pentru a adăuga semnificație cuvintelor dvs. cheie afișate în motoarele de căutare.

Analize Web Analytics

Serviciile noastre acoperă toate aspectele legate de Google Analytics, de la setarea inițială la formare, soluții avansate de urmărire și caracteristici personalizate.

24/7 Suport Email

Credem ca relatia cu dvs. este foarte importanta. De aceea, niciun mesaj nu ramane fara raspuns.

GROWeb ADS

699lei

* pret orientativ

* plata lunară

 

Publicitate Pay Per Click (PPC)

Câștigați o rentabilitate a investiției pozitive prin publicitatea noastră de căutare PPC. Cheltuiți bani cu înțelepciune și folosiți cea mai vizibilă și rentabilă formă de publicitate. Avem suficientă experiență pentru a crea campanii câștigătoare pe Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter și YouTube.

Remarketing PPC

Transformați "potențialii clienți" valoroși în "clienți fideli". Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să reangajați utilizatorii care și-au exprimat interesul, dezvoltând o strategie care să răspundă tuturor nevoilor dvs.

Publicitate pe Retele Sociale

Necesitatea de a genera gradul de conștientizare cu privire la marca, produsul sau serviciul dvs.? Vom dezvolta o strategie de publicitate pe rețelele sociale care să vizeze îndeplinirea indicatorilor cheie de performanță și a obiectivelor dvs.

Publicitate Display

Oferim strategii individuale de marketing pentru afișare pentru a crește expunerea mărcii, implicarea și conversiile. Administrăm cu succes atât campaniile de răspuns direct, cât și campaniile de promovare a mărcii.

Publicitate Video

Echipa noastră este gata să vă ajute să obțineți avantajul competitiv prin crearea de anunțuri video care vor spori prezența mărcii dvs.

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie (ORC) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului de transformare a vizitatorilor site-ului în clienți noi.

Rapoarte lunare

Rapoarte lunare.

24/7 Suport Email

Credem ca relatia cu dvs. este foarte importanta. De aceea, niciun mesaj nu ramane fara raspuns.

GROWeb COMPLET

1250lei

* pret orientativ
* plata lunară

 

Optimizare motoare de căutare

Optimizarea pentru motoarele de căutare este fundamentală. Strategiile noastre SEO vă pot acorda o destinație de plasare de nivel înalt în rezultatele căutării.

Campanii Pay Per Click

Configurarea si administrarea campaniilor Pay-Per-Click este utilă și rentabilă. Știm totul despre PPC!

Link Building & Conţinut

Link building este și va continua să fie o componentă extraordinară a optimizării pentru motoare de căutare.

Marketing Social Media

Echipa noastră de experți în domeniul social media vă poate gestiona conturile în numele dvs. pentru a vă păstra legătura cu publicul dvs.

Analiza și auditul prezenței online a companiei

O strategie de succes digitală se bazează pe o setare corectă a parametrilor de analiză a site-ului dvs. web și a afacerii dvs.

Analize Web Analytics

Serviciile noastre acoperă toate aspectele legate de Google Analytics, de la setarea inițială la formare, soluții avansate de urmărire și caracteristici personalizate.

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea ratei de conversie (ORC) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului și clienții actuali. ORC contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clic (click-through) și a altor obiective nedefinite, fără a mări cantitatea de trafic care vine pe site-ul dvs..

Email Marketing

Serviciile noastre personalizate pentru e-mail marketing vă pot ajuta să economisiți timp și bani.

Rapoarte lunare

Rapoarte lunare.

24/7 Suport Email

Credem ca relatia cu dvs. este foarte importanta. De aceea, niciun mesaj nu ramane fara raspuns.

Ne mândrim cu livrarea de soluții de marketing digitale convingătoare. Soluțiile și experiențele noastre câștigătoare îi ajută pe mulți dintre clienții noștri să interacționeze și să se angajeze cu clienții lor în cel mai bun mod posibil.

Intrebări frecvente

Este necesară trimiterea către motorul de căutare?

Răspunsul simplu nu este, nu este necesară trimiterea către un motor de căutare. Majoritatea motoarelor de căutare, în special Google, accesează cu crawlere și indexează pagini urmând linkurile. Prin această logică, un singur link de intrare de pe orice pagină indexată anterior va identifica pagina dvs. cu motorul.

Care este afacerea cu trimiterile plătite către motoarele de căutare?

Sunt multe companii de SEO care oferă servicii de trimitere plătite către motoarele de căutare, dar aveți grijă: nu costă nimic pentru a fi indexat de motoarele de căutare importante. Și nici nu ar trebui să te coste nimic. De fapt, nici măcar nu trebuie să trimiteți dvs. site-ul la motoarele de căutare.

Poate o legatura Inbound sa afecteze Rank-ul site-ului meu?

Răspunsul este clar și simplu: Nu, legătura Inbound nu poate afecta clasarea căutărilor. În cazul în care legatura ar strica rank-ul, concurenții dvs. ar continua să creeze link-uri către site-ul dvs. din fermele de legătură. Un astfel de scenariu nu este controlabil de catre tine. Din acest motiv, Google nu poate penaliza site-ul dvs. pentru nici o legătură Inbound.

Blogurile sunt bune pentru SEO?

Dacă blogurile sunt bune pentru scopurile SEO este de fapt irelevant - conținutul este esențial. Blogurile sunt pur și simplu platforme de publicare. Acestea fiind spuse, capacitatea de a produce continut de inalta calitate pe o baza continua poate fi mult mai usoara prin folosirea software-ului de blog - mai ales pentru utilizatorii non-tehnici.

Cum fac site-ul meu sa fie prietenos pentru motoarele de cautare?

Cea mai bună modalitate de a face site-ul dvs. mai prietenos cu motoarele de căutare este adesea pur și simplu să adăugați mai mult text. Conținutul trebuie să adauge valoare și să fie pe subiect,  adăugarea va crea un set nou de cuvinte cheie și fraze  pe care motoarele de căutare le acceseaza cu crawlere. Gândiți-vă la acești termeni ca fiind niște "porți" noi pentru motoare - adugarea de text va oferi noi intrări pentru trafic.

Mai multe despre SEO:

Inbound linking este foarte important. De fapt, achiziționarea back-links poate fi cel mai important lucru în SEO. Cu toate acestea, un proprietar de site-uri nu ar trebui să "caute" sau să "vâneze" link-uri. Când conținutul prezentat este interesant, util și / sau important, există o tendință naturală în rândul utilizatorilor web de a împărtăși informații.