Reputation Managment Services

Managementul Reputației

Managementul reputației poate crește vizibilitatea, poate genera valoare mărcii și poate genera susținere în timp ce vă construiește reputația online.

Managementul reputației are scopul de a spori vizibilitatea online și de a conduce vizitatorii către un site web, ajutând reputația unei afaceri în motoarele de căutare. Ajută la promovarea unei dezbateri prin intensificarea conversației și "influențarea influenței". Gestionarea reputației online poate fi utilizată fie pentru a mări rezultatele pozitive ale mărcii și a conținutului de cuvinte cheie, fie pentru a disipa conținutul negativ care apare în motoarele de căutare prin căutări de mărci, căutări de cuvinte cheie sau ambele.

Oferim o gestionare completă a reputației dvs. online printr-o gamă largă de servicii, cum ar fi monitorizarea socială, PR online, filtrarea și eliminarea conținutului negativ, implicarea, precum și promovarea conținutului social media.

Rețeaua noastră vastă de contacte media ne permite să cunoaștem timpul și locul pentru tot ceea ce creați ca o marcă în lumea online. În acest fel, fiecare oportunitate este utilizată și tot conținutul este creat avand în minte un public țintă bine definit.

Effective Web Development Solutions

Furnizăm un raport privind gestionarea reputației care surprinde feedback-urile referitoare la compania, produsul sau serviciul dvs. care apare pe Internet, segmentăm raportul și în presă pozitivă și negativă. Este important să urmăriți comentarii sau recenzii negative care apar pe paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP) care creează o reputație negativă pentru marca dvs. și ar putea avea un impact semnificativ asupra vânzărilor și întrebărilor dvs. online. Echipa noastră poate rula și gestiona întreaga gestionare a reputației deoarece avem acces la tehnologiile necesare pentru colectarea fluxurilor de date.

Gestiune PR online

Monitorizare Mențiuni Sociale

Filtrarea conținutului negativ

Eliminarea conținutului negativ

Fundamentul unei campanii de succes de gestionare a reputației este o evaluare aprofundată a circumstanțelor și obiectivelor dvs. Fiecare dintre serviciile noastre poate fi folosit separat în funcție de nevoile și țintele dvs.

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Lasați-ne să vă ajutăm să creșteți afacerea dvs. online și să o dezvoltați cu pasiune

Contactați-ne astăzi și vă vom ajuta să vă construiți gradul de conștientizare a mărcii dvs., să vă consolidați autoritatea și să aduceți trafic spre site-ul dvs. Web.