Web Design Services

Analiza și auditul prezenței online a companiei

O strategie de succes digitală se bazează pe o setare corectă a parametrilor de analiză a site-ului dvs. web și a afacerii dvs.

Analiza completa a companiei

Analiza și auditul complet al companiei includ cercetarea site-ului și a campaniei dvs. pentru a obține o înțelegere clară a industriei dvs. De asemenea, determină poziția dvs. actuală în cadrul pieței dvs. față de principalii dvs. concurenți.

Un audit amănunțit identifică și remediază eventualele obstacole potențiale în calea performanței site-ului dvs. și ajută la construirea fundației pentru eforturile dvs. mai largi de marketing digital. Analiza completă oferă recomandări utile de proiectare, strategii de marketing în materie de conținut și un plan care ajută îndeplinirea obiectivelor dvs. de afaceri. De asemenea, ne permite să stabilim și să definim obiective clare și adecvate, care joacă un rol important în campaniile de marketing personalizate.

Effective Web Development Solutions

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri atunci când stabilim parametri de monitorizare și obiective pentru activitatea lor online. Utilizăm o gamă largă de instrumente, resurse și tehnici testate de industrie pentru o analiză precisă a afacerii, a clienților și a concurenței. La finalul analizei și auditului nostru, prezentăm un raport cuprinzător privind constatările noastre, care include recomandări cu privire la pașii următori.

Strategie pentru optimizarea performanțelor

Informațiile obţinute vă oferă o imagine completă a prezenţei online și pot îmbunătăți ulterior strategia dvs. în curs pentru optimizarea performanțelor.

Optimizarea comportamentului

Planificarea de proiecte care să permită optimizarea comportamentul vizitatorilor prin intermediul tehnologiei inovative. Acestea vor fi adaptate pentru a satisface cât mai bine nevoile și obiectivele comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Oferim analiza website, analiza de piață, auditul conținutului, auditul concurenţei și analiza influenței. Alegem modalităţi eficiente de a înțelege nevoile utilizatorilor dvs., acordând prioritate caracteristicilor și funcționalității strategiei dvs. personalizate de succes. Unele dintre caracteristicile utile pentru analiză includ: filtre personalizate, sarcini automate, urmărirea evenimentelor, vizualizarea canalului, conversii asistate, drum vizitatori, reverse goal paths și multe alte elemente în funcție de necesitățile companiei.

+

Companii analizate

+

Analiza pieței

+

Evaluarea conținutului

+

Analiza concurenţa

+

Urmărirea evenimentelor

+

Analiză pe pagină

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Să vă ajutăm să creșteți afacerea dvs. online și să o dezvoltați cu pasiune

Obțineți o analiză a strategiei dvs. de marketing online și a branding-ului, adaptată special pentru a vă satisface nevoile.