Email Marketing

Email Marketing

Noi creăm campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment al publicului dvs. pentru a ajuta la promovarea produselor și serviciilor pentru a aduce clienți noi și a comunica eficient cu ei.

Marketingul prin e-mail oferă o legătură eficientă cu publicul vizat și vă oferă cea mai bună rentabilitate a investiției. Ajungeți la clienții actuali și potențiali și păstrați-i actualizați în legătură cu cele mai recente oferte și știri ale companiei dvs.

Agențiile de marketing sunt de acord că e-mailul reprezintă o cheie a afacerii, în special pentru rentabilitatea investiției și dezvoltarea de relații profitabile de lungă durată. O campanie personalizată, segmentată și direcționată de marketing prin e-mail este importantă pentru conștientizarea mărcii și pentru directionarea conversiilor.

Experții noștri utilizează instrumente, strategii, implementări și urmărirea rezultatelor pentru a obține cele mai bune angajări posibile ale mărcii.
Putem avea grijă de strategia dvs. completă de marketing prin e-mail de la proiectarea șabloanelor până la urmărire și raportare.

Cea mai bună strategie de marketing prin e-mail

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit și pentru a-și stabili nevoile de informare.

Campanii de marketing prin e-mail

Echipa noastră este gata să proiecteze, să construiască și să furnizeze un șablon de e-mail pentru comunicarea cu publicul dvs., precum și să vă gestioneze campania de marketing prin e-mail pentru a conduce la schimbări vizibile ale vânzărilor și profitabilității.

Design Template Email

Proiectele și soluțiile noastre inovatoare sunt compatibile și îmbunătățesc livrarea de e-mail. Alegerae template-ului potrivit duce mesajul la viață și mărește interesul publicului vizat de marca dvs.

Urmărire și raportare

Primiți rapoarte detaliate asupra aspectelor cheie ale campaniei dvs., cum ar fi cine a făcut clic pe e-mailul dvs. pe site-ul dvs., unde a făcut clic și a convertit.

Ne ocupăm de tot, pornind de la conținut individual adaptat, până la trimiterea de campanie de e-mail și de gestionare a programatorului.

Creșteți prezența online prin alegerea serviciilor noastre de marketing prin e-mail. Formula noastră câștigătoare premiu combină strategia, implementarea și urmărirea.

+

Campanii Email Active

+

Design Template Email

+

Clienti Email Marketing

+

Parametrii de urmarire si raportare

Spuneți-ne despre proiectul dvs.

Să vă ajutăm să creșteți afacerea dvs. online și să o dezvoltați cu pasiune.

Proiectăm e-mailuri de stil unice cu conținut personalizat care vă ajută să vindeți un produs, să promovați o cauză sau să furnizați un serviciu. Vă trimitem mesajul către public.