5 Tendinte in utilizarea Facebook Ads pentru 2021

Toate platformele pentru realizarea publicitatii online sunt intr-o continua dezvoltarea si adaptare. Va prezentam in continuare 5 tendinte pe care specialistii le vad ca fiind folosite in 2021 pentru maximizarea rezultatelor in platforma Facebook Ads.

  1. Stilizarea anunturilor Facebook in raport cu postarile din fluxul de stiri – Când rulați campanii publicitare Facebook, luați în considerare întotdeauna modelarea conținutului publicitar în funcție de ceea ce oamenii văd de obicei în fluxul lor de știri.
  2. Adaptati-va gramatica – Amintiți-vă că Facebook este o platformă obișnuită, deci o forma a anunțurilor mai puțin formală este în regulă. Tineti cont de tipul audientei si modalitatea de exprimare pentru fiecare varsta.
  3. Utilizarea videoclipurilor mai scurteToti specialistii sunt de acord ca viitorul apartine videoclipului. Dar, videoclipurile pe care le creați pentru reclamele pentru Facebook nu trebuie să fie de calitatea celor care se difuzeaza la televizor. Videoclipurile realizate cu smartphone-ul propriu pot fi extrem de eficiente, deoarece vor imita mai îndeaproape conținutul pe care oamenii îl văd de obicei în feed-ul lor. De asemenea, nu e nevoie sa aveti videoclipuri lungi. Sunt suficiente 20 sau 30 de secunde sa poti surprinde elemente esentiale. Ramane important sa prezentati conținut valoros.
  4. Utilizarea imaginilor casual – Pentru anunturile Facebook, la fel ca în cazul videoclipurilor, imaginile statice nu trebuie neaparat să arate ca și cum ar fi fost realizate de o echipa profesionista. Ceea ce funcționează cel mai bine pe Facebook sunt imagini care se simt mai autentice și mai casual, asemanatoare celor primite de la familie sau prieteni.
  5. Testați diferite lungimi ale textelor pentru  anunțurile Facebook – Nu ezitati sa testati lungimea textelor pentru anunturi. Incepeti cu cele scurte, o propozitie sau doua, apoi puteti incerca si textele mai lungi.

Fiind o platforma care se dezvolta continuu, cele mai bune practici de publicitate pe Facebook se schimbă si ele. Urmarind tendințele aveți sansa de a obține o rentabilitate mai bună pentru sumele alocate publicitatii online in 2021.

Sperăm că aceste informații sunt utile pentru dumneavoastra!
Daca vă putem ajuta pentru îmbunătățirea prezenței online nu ezitați sa ne contactati.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările