BERT este noua actualizare a algoritmului Google Search

Google a introdus BERT o noua actualizare a algoritmului de clasificare in Căutări. Adăugarea acestui nou algoritm, conceput pentru a înțelege mai bine ce este important în interogările cu limbaj natural, este o schimbare semnificativă.

Google a anuntat un impact la una din zece interogari in SUA, pentru cautarile in limba engleza. Noul algoritm va fi implementat ulterior si pentru alte tari, pentru diverse limbi.

Pentru moment, multe site-uri web și multe dintre instrumentele de urmărire nu au observat modificări masive în rezultatele căutării Google in saptamana 21-28 octombrie 2019.

Desi Google nu mai numeste actualizarile, au confirmat in fiecare an cateva actualizari „principale”, sfatul standard fiind faptul că modificarile afectează in mare masura un numar de interogari si ca nu exista o zona specifica adresata in cadrul acestor actualizări (link-uri, PageRank etc.).

Pentru a vedea anuntul de la Google în legătură cu noua actualizare a algoritmului BERT, consultați acest anunt Google.

Ultima actualizare confirmata a algoritmului pentru motorul de cautare Google a fost pe 24 septembrie 2019.

Pe 3 iunie 2019 a fost o alta actualizare confirmata a algoritmului pentru motorul de cautare Google .

Pe 1 august Google a publicat sfaturile pentru webmasteri, de care acestia pot sa tina cont, in eventualitatea in care website-urile lor sunt afectate de o actualizare a algoritmului pentru motorul de cautare.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările