Noua actualizare pentru algoritmul motorului de cautare Google

Google Core Updates 2019Google a anuntat o noua actualizare a algoritmului principal al motorului de căutare. Practic noua actualizare a fost anuntata si intra in actiune incepand cu data de 24 septembrie 2019.

Desi Google nu mai numeste actualizarile, au confirmat in fiecare an cateva actualizari „principale”, sfatul standard fiind faptul că modificarile afectează in mare masura un numar de interogari si ca nu exista o zona specifica adresata in cadrul acestor actualizări (link-uri, PageRank etc.).

Este prea devreme pentru a face orice declarații definitive, implementarea modificarilor fiind inca in actiune. September 2019 Core Update va fi complet instalat in cateva zile, asa ca monitorizati cu atentie statisticile de trafic al website-urilor.


Pentru a vedea anuntul de la Google în legătură cu actualizările recente, consultați acest thread Twitter.

Ultima actualizare confirmata a algoritmului pentru motorul de cautare Google a fost pe 3 iunie 2019.

Pe 1 august Google a publicat sfaturile pentru webmasteri, de care acestia pot sa tina cont, in eventualitatea in care website-urile lor sunt afectate de o actualizare a algoritmului pentru motorul de cautare.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările