Linkuri absolute față de legături relative – Valoare SEO

Dezbaterea dintre legăturile absolute și legăturile relative continuă să trăiască în lumea SEO. Semnificația individuală a fiecăruia a fost contestată, însă se consideră că legăturile absolute oferă o valoare SEO mai bună decât relațiile relative.

Mulți cred că legăturile absolute au un potențial mai redus pentru a obține probleme când motoarele de căutare indexează pagina dvs. Nu ar trebui să facă o diferență, dar mulți conchid că acesta este un motiv suficient.

Mai mult, racletele de conținut și serviciile RSS pot „repurta” conținutul dvs. în mod legitim (sau nu). În ambele cazuri, nu ar trebui să fie atribuită o legătură back-link adecvată site-ului dvs.? Această situație favorizează legăturile absolute. Deși acesta este un argument minor, merită încă să luăm în considerare.

 

Sperăm că aceste informații sunt utile pentru dumneavoastra!
Daca vă putem ajuta pentru îmbunătățirea prezenței online nu ezitați sa ne contactati.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările