Primele 6 elemente de baza pentru SEO in cazul unei pagini de site

6 elemente SEO de baza pentru pentru pagina de siteCele 6 elementele enumerate mai jos asigura o parte esentiala pentru realizarea unui SEO minimal unei pagini a site-ului tau. Grija ta permanenta trebuie sa fie asigurarea unui continut unic care sa aduca valoare adaugata vizitatorilor site-ului si in care sa faci referire la cuvintele cheie alese pentru pagina ta.

SEO Title: Este bine ca lungimea textului ales pentru denumirea paginii (Title) sa nu depaseasca 70 de caractere si daca te incadrezi sa folosesti cuvintele cheie la inceputul acesteia.
SEO Meta Description: In zona pentru descrierea paginii (Meta description) foloseste maxim 160 de caractere si nu uita sa inglobezi pe cat se poate cuvintele cheie alese pentru pagina. De cele mai multe ori succesul este asigurat de realizarea unui text care sa prezinte continutul paginii intr-un mod atractiv si direct (Foloseste verbe „tari” care indeamna la actiune „Citeste” sau „Comanda acum”).
Tag H1: Ai grija sa ai un text care sa foloseasca tagul H1. Este bine sa alegi un text care defineste perfect pagina ta. Atentie! Nu ai voie mai mult de un tag H1 pe pagina.
ALT pe imagini: Sa stii ca descrierea imaginilor folosite in pagina este foarte importanta din punct de vedere SEO. Trebuie sa stii ca motoarele de cautare vad altfel imaginile decat un vizitator. Atentie! In descriere poti folosi cuvinte cheie dar e bine sa nu „fortezi”.
URL-uri: In cazul adresei URL trebuie sa ti cont ca este unul din elementele cele mai vizibile si care pot produce atragerea clikurilor. Cei mai multi specialisti spun ca un URL cat mai scurt este cu atat mai eficient. Atentie sa inglobeze si cuvintele cheie la care te-ai gandit pentru pagina ta.
Continut SEO: Poti include in continutul paginii cuvintele cheie alese, dar nu mai mult de 2, 3 ori si este bine sa folosesti sinonime sau expresii derivate care definesc acele cuvinte. De asemenea, este bine ca pozitionarea lor sa fie in parte de sus a textului (Top Page).
In permanenta trebuie sa te gandesti la vizitatorii tai si la asigurarea catre ei a unui continut care sa ofere cele mai bune informatii posibile.

Avand un continut optimizat si respectand standardele SEO de azi permiti motoarelor de cautare sa indexeze si sa ofere paginile site-ului tau publicului tinta.

Daca ai intrebari sau te intereseaza realizarea SEO pentru un proiect nu ezita sa ne contactezi.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările