WordPress 5.6 “Simone” – Cea mai recentă versiune WordPress a fost lansată

  • decembrie 14, 2020
  • SEO

WordPress 5.6 “Simone”Cea mai recentă versiune WordPress a fost lansată săptămâna trecută și se numește WordPress 5.6 „Simone”. A fost numit după Nina Simone, interpretă, muziciană și activistă pentru drepturile civile.

WordPress vine cu actualizări majore de câteva ori în fiecare an. Aceste actualizări oferă funcții noi și performanță și securitate îmbunătățite.

Mai jos sunt câteva caracteristici noi în WordPress 5.6. Majoritatea acestor noi funcții au legătură cu Editorul de blocuri, care este editorul implicit utilizat în WordPress (alias Gutenberg).

 

1. Noua temă implicită cu WordPress 5.6: Twenty Twenty-One (Twenty Twenty-One are un design simplu care facilitează crearea unui site cu editorul său de blocuri. Oferă modele de blocuri îngrijite (machete prefabricate formate din blocuri obișnuite), permițându-vă să creați în scurt timp un aspect complex!) . Tema Twenty Twenty-One are funcționalitate în modul întunecat

 

2. Actualizări automate – Îmbunătățiri: În versiunea anterioară a WordPress 5.5 a aparut funcția de actualizare automată pentru teme și pluginuri. Acum, cu WordPress 5.6, aveți opțiunea de a seta actualizări automate pentru versiunile de bază ale software-ului WordPress (chiar și actualizări majore). Dacă ati creat un nou site WordPress cu WordPress 5.6, această opțiune este deja activată. Dacă actualizați un site existent la WordPress 5.6, îl puteți activa dacă doriți.

 

3. Îmbunătățiri privind verificarea stării de sănătate a site-ului: WordPress 5.6 vine cu multe actualizări în funcțiile „Verificarea stării de sănătate a site-ului”. Aceste informații vă ajută să îmbunătățiți securitatea și performanța site-ului dvs. WordPress. Cu toate acestea, aceste verificări se execută în fundal și este posibil să nu fie evidente pentru utilizatori. Nu uitați să fiți în continuare atenți la „Sănătatea site-ului” dvs. și să remediați problemele, după caz.

 

4. Editor de blocuri și alte îmbunătățiri în WordPress 5.6: Dacă utilizați Editorul de blocuri WordPress, veți vedea blocuri și funcții noi cu WordPress 5.6.

 

Aflați mai multe despre WordPress 5.6 în postarea oficială pe blog de WordPress.org aici.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările