My Maps – creează propriile hărți personalizate cu Google Maps

Aplicatia Google My MapsÎn 2007 Google a lansat My Maps pentru a ajuta oamenii să își creeze propriile hărți personalizate in Google Maps. Cu o interfață simplă utilizatorii pot adăuga marcatori de locație, desena linii și forme și pot încorpora text, fotografii și videoclipuri. Harta personalizata poate fi partajata prin intermediul adresei URL publice, poate fi încorporata pe site-uri web sau poate fi publicata pentru a fi văzută de alții.

În ultimele patru luni, utilizarea My Maps a avut o creștere  cu aproape un miliard  la numarul  de creații, editări și vizualizări comparativ cu aceeași perioadă de timp a anului trecut,  ajungand la aproape 3 miliarde. Cu My Maps, comunitățile impartasesc informații utile și locale în situații în schimbare rapidă – de la site-urile de testare COVID-19 și bănci de alimente până la informatii legate de locurile unde pot fi accesate facilități de îngrijire a copiilor.

Dacă doriți să utilizați My Maps click aici.

Editor GROWeb

Despre noi și acest blog

Suntem o companie de marketing digital, cu accent pe a ajuta clienții noștri să obțină rezultate excelente în mai multe domenii cheie.

Cereți o ofertă gratuită

Oferim servicii profesionale de SEO care ajută site-urile să își mărească corespunzător scorul de căutare organică pentru a concura pentru cele mai înalte clasamente, chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie extrem de competitive.

Mai multe de pe blogul nostru

Vedeți toate postările